ODRŽANA 16. SJEDNICA OV GORNJIH BOGIĆEVACA

Na 16. sjednici OV GB održanoj u ponedjeljak 30. travnja 2024. god.  jednoglasno su usvojene sve odluke . Načelnik Pavo Klarić je u aktualnom satu govorio o svim važnim projektima koji se provode na području općine. Dovršena je druga faza izgradnje društvenog doma u Kosovcu te je u planu u spomenutom objektu održavanje svečane sjednice povodom Dana općine 20. svibnja . Rasprava se povela oko trajanja radova na uređenju trga u centru mjesta , a svoje nezadovoljstvo su izrazili  vijećnici Veseljko i Stipo Šugić . Razloge kašnjenja je  pojasnio  načelnik Pavo Klarić .

Danas započinju radovi na kompletnoj sanaciji krovišta na zgradi  društvenog doma u Smrtiću ,a također će biti postavljena i termo fasada . Vrijednost radova je 121. 000, eur ,  a rok za dovršetak radova je 30. studeni ove godine .

U nastavku sjednice usvojena je odluka o dodjeli priznanja fizičkim i pravnim osobama općine Gb . Na prijedlog UDVDR Gornjih Bogićevaca posmrtno se dodljeljuje pukovniku HV  Adamu Tomičiću , na prijedlog DVD-a GB priznanje se dodjeljuje DVD-u Starigrad i Saneli .

Do kraja sjednice usvojeno je izvješće o provedbi godišnjeg plana upravljanja i raspolaganja imovinom u vlasništvu općine za 2023 god te  donošenje plana za 2024 god te izmjene i dopune Odluke o potporama mladim obiteljima za stambeno zbrinjavanje .

Odgovori