PJESMOM I SPORTOM DO ZDRAVLJA

Hrvatska liga protiv raka „Dr. Zorislav Slović“, Podružnica Nova Gradiška i Specijalna bolnica Sveti Rafael Strmac Gradiška, pokreću donatorsku akciju „Pjesmom i sportom do zdravlja“.

Ovom akcijom želimo prikupiti sredstva za kupnju sportske opreme u svrhu psihofizičkog oporavka bolesnika u Specijalnoj bolnici za psihijatriju i palijativnu skrb Sveti Rafael Strmac.

Specijalna bolnica Sveti Rafael Strmac pruža zdravstvenu zaštitu bolesnicima s mentalnim poteškoćama i palijativnim bolesnicima, među kojima ima onkoloških pacijenata i za koje se planiraju postaviti sprave za vježbanje na zelenoj površini ispred Specijalne bolnice „Sveti Rafael“ Strmac kako bi bolesnicima bile osigurane sportske aktivnosti u svrhu što bržeg i lakšeg oporavka.

Liga želi prikupiti financijska sredstva za sprave za vježbanje te u tu svrhu organiziramo donacijski koncert pod nazivom „Pjesmom i sportom do zdravlja“, koji će se održati dana 22.11.2023. godine, s početkom u 20.00 sati u sportskoj dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška, Ljudevita Gaja 24.

Izvođači na koncertu biti će Zorica Kondza, Joško Čagalj – Jole, Đani Stipaničev, Ivo Amulić, Matej Predojević Petrić u pratnji Jocker Band NG!

Pomoći možete kupnjom ulaznice za koncert ili donacijom na račun: HR7041240031522000182, Hrvatska liga

protiv raka „Dr. Zorislav Slović“ Podružnica Nova Gradiška, J.J. Strossmayera 17A, 35400 Nova Gradiška, OIB: 86465431387.

Dođite na koncert i uživajte s nama u glazbi te pomozite Ligi da kupi sportsku opremu za naše bolesnike u svrhu bržeg i lakšeg oporavka u Specijalnoj bolnici za psihijatriju i palijativnu skrb Sveti Rafael Strmac.“

Odgovori