ČLANICE NOVOGRADIŠKE UDRUGE “POZITIVA ” ODRŽALE DAN OTVORENIH VRATA ZA OBOLJELE OD RAKA I ČLANOVE NJIHOVIH OBITELJI U GORNJIM BOGIĆEVCIMA

Sinoć su članice novogradiške Udruge „Pozitiva „ održale Dan otvorenih vrata za oboljele od raka i članove njihovih obitelji u Gornjim Bogićevcima. Nazočni su imali priliku savjetovati se sa stručnjacima, osnažiti kroz psihološku podršku i informirati o uslugama skrbi za onkološke bolesnike i njihove obitelji u zajednici.

Stručni tim jučer je bio u sastavu: Ljiljana Lukačević, mr. spec. kliničke psihologije, Ivana Tomić Pavlović, prof. psihologije spec., Kristina Kulaš dr.med.spec.psihijatrije, Marija Kolaković, bacc. med. techn. i . suradnica iz programskog tima Public Health Hub (PUB HUB) Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Dorja Vočanec dr.med.

Podršku su pružili i općinski načelnik Pavo Klarić , predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Brodsko-posavske županije Antun Zdunić te predsjednica Udruge umirovljenika Milka Račman.

Uz potporu Brodsko-posavske županije ovogodišnji Projekt Pozitivin tim završit će početkom listopada Danom otvorenih vrata u Novoj Gradiški .

Odgovori