POSLJEDNJI ISPRAĆAJ NAŠEG KOLEGE I PRIATELJA VJEKE HUDOLINA

Dragalić 16. kolovoza 2023.

Foto: Roko Janković (sva prava pridržana)

Na mjesnom groblju u Dragaliću u srijedu 16. kolovoza članovi obitelji , rodbina, brojni prijatelji, kolege novinari i suradnici , zaposlenici Općine Dragalić, političari, susjedi , znanci i oni koji su ga cijenili i poštovali , ispratili su našeg dragog prijatelja na posljednji počinak.

Pod iznenadnim, neobičnim pljuskom i najkrupnijim kapima kiše koje smo vidjeli u životu, Vjeko je napisao još jednu priču i otišao u Božji zagrljaj.

“Preporuku Bogu” i dostojanstveni oproštaj je predvodio župnik župe Duha Svetoga fra. Mario Radman u zajedništvu s bivšim župnikom župe fra. Ivom Brezovićem. Ožalošćenoj obitelji , supruzi Anđi, sinu Željku , kćerki Kristini i unučadi su poslali riječi utjehe jer susret sa smrću ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Rastanak od najmilijih budi mnoga pitanja, koja u svakodnevici često guramo u stranu. Zato ispovijedamo- Vjerujem u uskrsnuće tijela i život vječni i s vjerom u uskrsnulog Gospodina – ne tugujemo kao ostali koji nemaju nade, nego se nadamo kako ćemo jednom zajedno sa našim preminulima gledati Boga licem u lice i živjeti novi život u njegovoj punini.

Velik je bio Vjekin ispraćaj na mjesnom groblju u Dragaliću. Uz svu onu samozatajnost i skromnost divnog i dragog čovjeka koji je zaslužio počasni vod, a njegova Anđa zastavu, ova očita i nepravedna greška u sustavu i administraciji je na neki način ispravljena.

Lijepo je bilo vidjeti kolege njegovog sina Željka iz ATJ Lučko koji su došli odati počast Vjeki i suosjećati u teškim trenutcima s njegovom obitelji. Njihovo ponašanje , stav na ukopu i svetoj misi zadušnici odaju karakter čvrsto povezane zajednice koja poštuje i voli svoju Hrvatsku i one ljude koji su dali nesebičan doprinos za njeno oslobađanje od agresora te izgradnju u miru. Oni su uvijek Domovini vjerni!

Dragi naš Vjeko , svojim si životom pokazao kako se bori za Hrvatsku! Slijedeći tvoj primjer svi bismo se trebali izboriti za jednu, vječnu Domovinu u kojoj si ti pronašao MIR!

Više foto materijala na poveznici:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063587799613&locale=hr_HR

Odgovori