U DV “BLJESAK”OKUČANI ODRŽANA ZAVRŠNA PRIREDBA PREDŠKOLACA

U nizu veselih i bezbrižnih dana djetinjstva provednih u dječjem vrtiću osvanuo je i dan oproštaja.Djeca su se svečanom priredbom oprostila od vrtića.

Danas 16.lipnja 2023.godine je u DV “Bljesak” Okučani održana završna svečanost starijih odgojnih skupina “Sovice”, ispraćaj predškolaca koji pohađaju redovan program u 1.razred.Velik je to događaj za djecu ali i za roditelje . Ponosne na svoje “mudre sovice” su tete odgojiteljice koje su ih vodile tijekom proteklih godina i ponosne što ih ispraćaju u „pravu“ školu.Anita Štivičić odgojiteljica zahvalila se svima na suradnji, lokalnoj samoupravi,stručnim službama i naravno roditeljima. Vjerujem da će im ostati uspomena na vrtićke igre i prijatelje-,istaknula je Štivičić i djeci poželjela puno bezbrižnih dana bez obzira što će dobiti školsku torbu i nove obveze a i poslala im poruku za kraj:”Uvijek ciljaj na Mjesec,čak i ako promašiš završit ćes među zvijezdama!Sretno!

Na kraju priredbe predškolcima polaznicima redovnog programa vrtića dodjeljene su diplome i prigodni pokloni.Uz brojne roditelje nazočni su bili i okučanski načelnik Aca Vidaković,stručni tim kojeg čine psihologinja Tajana Juraković,pedagoginja Ivona Butumović i zdravstvena voditeljica Kristina Ljubičić.

Tete ogojiteljice Anita Štivičić i Ivana Guberović.

Više donosimo u našim današnjim informativnim emisijima i emisiji “Pruži mi ruku” 22.lipnja 2023. u 12h

Sva prava pridržana

foto:Radio Bljesak

Više foto:https://www.facebook.com/profile.php?id=100063587799613

Odgovori