DANAS POTPISANI UGOVORI ZA FINANCIRANJE PROGRAMA I PROJEKTA UDRUGA ČIJE JE DJELOVANJE IZ PODRUČJA SKRBI ZA HRVATSKE BRANITELJE I UGOVORI ZA FINANCIRANJE PROGRAMA I PROJEKTA UDRUGA ČIJE JE DJELOVANJE IZ PODRUČJA ZDRAVSTVA, SOCIJALNE SKRBI I BRIGE ZA UMIROVLJENIKE

S.Brod 10.05.2023.

U Velikoj vijećnici županijske uprave danas su potpisani Ugovori za dodjelu odobrenih sredstava za  financiranje programa i projekta udruga čije je djelovanje iz područja skrbi za hrvatske branitelje na području Brodsko-posavske županije za 2023. godinu . Ugovore je s predstavnicima 25 udruga za 33 programa potpisao župan Brodsko-posavske županije . Ukupna vrijednost svih ugovora je nešto viša od 58.000 €.

Župan je nakon ovog svečanog potpisivanja , potpisao i ugovore s predstavnicima  26 udruga iz područja zdravstva i socijalne skrbi te podršku u području zaštite od nasilja u obitelji, za 27 programa. U ovu svrhuje u Proračunu Brodsko-posavske županije osigurano 76.000 €, a za 9 umirovljeničkih udruga za 10 programa 10.650 €.

 

Župan Marušić  izrazio je zadovoljsvo dosadašnjom suradnjom s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata te rekao kako će BPŽ nastojati finacijski i dalje pomagati udrugama, programima i projektima vezanim uz Domovinski rat , a također je naglasio kako su aktivnosti udruga iz područja zdravstva i socijalne skrbi važne za cijelokupno društvo te da   njihovi  programi i projekti doprinose ukupnoj kvaliteti života u Brodsko-posavskoj županiji. 

Na oba potpisivanja ugovora nazočne je pozdravio pročelnik za zdravstvo , socijalnu skrb i hrvatske branitelje Branko Sabo te pojasnio novine vezane uz reforme u zdravstvu i socijalnoj skrbi i pohvalio odličnu suradnju sa svim udrugama.

 

Opširnije u našim informativnim emisijama.  

 Sva prava pridržana.

Više foto materijala na poveznici:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063587799613

Odgovori