TURISTIČKA ZAJEDNICA BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE; PROMOVIRAMO NAŠU ŽUPANIJU NA NAJVEĆEM TURISTIČKOM SAJMU U BAVARSKOJ!

U srijedu 22. veljače je u Münchenu otvoren najveći turistički sajam f.re.e na kojem je Hrvatska partner!

Sajam će biti otvoren do 26. veljače, a očekuje se oko 120 tisuća posjetitelja. Uz Hrvatsku turističku zajednicu kao glavnog izlagača, svoju ponudu u sklopu hrvatskog štanda, predstavlja i 27 hrvatskih suizlagača, odnosno hotelijera, agencija, prijevoznika, ali i turističkih zajednica.

Suizlagači smo na zajedničkom štandu sa drugim dionicima iz Hrvatske i imamo svoj manji suizlagački štand pod nazivom Slavonija. Tu je zajedno pet regionalnih turističkih zajednica iz Slavonije: Brodsko – posavska, Osječko – baranjska, Požeško – slavonska, Virovitičko – podravska i Vukovarsko – srijemska.

Sajam f.re.e održava se u Münchenu više od 50 godina, a ovogodišnje izdanje sajma je prvo koje se nakon dvije pandemijske godine ponovo održava u punom formatu i bez ikakvih ograničenja pa se na sajmu nalazi oko tisuću izlagača iz 70-ak zemalja, koji predstavljaju svoje turističke ponude s posebnim naglaskom na putovanja, kampiranje i outdoor aktivnosti.

Želimo istaknuti kako smo uistinu zadovoljni interesom koji su pokazali posjetitelji. Veliko zanimanje iskazano je upravo za ruralna područja, također, veliki fokus je i na outdoor aktivnostima kao što su biciklizam i planinarenje, ali i eno-gastro ponudu našeg slavonskog zavičaja.

Njemačko tržište je najvažnije za hrvatski turizam, a ovu priliku koristimo za susret s našim partnerima i dionicima u ostvarivanju naših ciljeva za turizam, kako županije, tako i cijele Slavonije, ističu iz Turističke zajednice Brodsko-posavske županije.

Odgovori