PROJEKCIJA DOKUMENTARNOG FILMA “OD POSTANKA DO OTKRIVENJA U OKUČANIMA “

19. VELJAČE 2023. god ( nedjelja ) U 17: 30 H U ŽUPNOJ CRKVI U OKUČANIMA

Bit će to prilika da se nazočni dublje upoznaju sa svetom knjigom Biblijom -živom Rječju Božjom , a ujedno vide kako je ona nastala , kako je podijeljena i što su veliki mislioci rekli o njoj .

Bit će to svojevrsno predavanje o svetoj knjizi Bibliji .

Isto tako vidjet će se početak , kako je krenulo danonoćno čitanje Biblije u Okučanima , koje hvala Bogu već trinaestu godinu neprekidno traje.

Prilika je to također da se u filmu vide svi čitači koji su tijekom prvih pet godina čitali Bibliju , svi oni koji su dežurali , izvadci iz Knjige dojmova .

Projekcija -prikazivanje ovog filma neka bude uvod i poticaj na naše 13. danonoćno čitanje Biblije , koje će biti namjenjeno za žrtve katastrofalnog potresa u Turskoj i Siriji , ali i za ratne strahote u Ukrajini , sa željom da se što prije okonča .

Tekst i scenarij za ivaj film je napisao Milorad Oršulić – Mican , a suradnici na scenariju su bili fra dr. Josip Jozić .,fra Mario Radman i vjeroučitelj Šimun Klarić . Montažer filma je Dejan Ivakić , a tonska podloga snimljena je u studiju radija “Bljesak “. Film se može pgledati i na YouTube kanalu pod nazivom “Film o čitanju Biblije “

Još uvijek ima slobodnih mjesta za upis čitača te organizatori pozivaju sve zainteresirane da se dođu upisti u župnu crkvu .

Odgovori