ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA IZVJEŠTAJNO-IZBORNA SKUPŠTINA NK”SLOBODA” GORNJI BOGIĆEVCI

Redovnu godišnju izvještajno izbornu skupštinu održali su jučer 04.veljače 2023.god. članovi NK „Slobode“ iz Gornjih Bogićevaca. Nakon minute šutnje za poginule , umrle i nestale Hrvatske branitelje i prvog predsjednika RH dr.Franju Tuđmana te za preminule članove NK Slobode usvojen je dnevni red i zapisnik s prošle skupštine . Uz brojne igrače,trenere,i članove uprave nazočni su bili i općinski načelnik Pavo Klarić , u ime KUD-a Starča Marijana Bogdanović i Lea Šugić, u ime zbora sudaca novogradiškog nogometnog središta i kao izaslanik predsjednika dr.Damira Japundžića, Đuro Keser , Antun Zdunić predsjednik Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca dom.rata Brodsko-posavske županije i ogranka GB , u ime DVD-a Marinko Tadić , voditeljica Knjižnice i Čitaonice Grigor Vitez Jasminka Klarić, fra Mario Radman župnik Župe Duha Svetoga te Stjepan Dukanović autor MONOGRAFIJE Nogometnog kluba Slobode.

Izvješće o radu pionira podnio je trener pionira Branko Delić koji je rekao kako je prošla sezona protekla vrlo dobro. Odigrali su niz uspješnih utakmica te zauzeli 4.mjesto . Pohvalio je mlade igrače te rekao kako odlično rade i treniraju.

Zbog zdravstevnih razloga trenersku palicu predao je Željku Loparu I Matiji Čavloviću te im poželio puno uspjeha u radu . Izvješće o radu juniora I seniora za razdoblje 2021/2022 podnio je trener Marko Polimac koji je rekao kako su tijekom obje sezone redovito održavani treninzi I unatoč situaciji odaziv je zadovoljavajući .Izvješće stegovnog suda podnio je predsjednik Željko Šugić I naglasio kako nije bilo nikakvih stegovnih postupaka I sezona je prošla u najboljem redu .

Financijsko Izvješće Kluba podnio je blagajnik Ilija Bungić koji je rekao kako je klub u 2022 godini ukupno uprihodio 141.926,28 kn,ukupni izdatci protekle godine iznosili su 164.451,38, te je klub poslovao pozitivno.Za 2023 .planirani su prohodi u iznosu od 20.068 , eura .Zatim je uslijedilo izvješće predsjednika kluba Željka Klarića. Rekao je kako su u protekloj godini redovno održavali sjednica izvršnog odbora . Na tim su sjednicama nazočili i članovi Nadzornog Odbora i Stegovnog suda . Organizirane su prijateljske , kup i prvenstvene utakmice .Vodilo se računa o transparentnom trošenju sredstava i nabavci opreme ali se radilo i na uređenju igrališta .

U ime nadzornog odbora izvješće je podnio Ivica Spajić te rekao kako su članovi bili nazočni na svim sjednicama te je pregledavanjem računa izvješća blagajnika I predsjednika utvrđeno da je rad članova izvršnog odbora bio marljiv po statutu kluba .

Kako prema statutu kluba mandat vodstva kluba traje 2 god jučer su dužnosti razriješeni dosadašnji članovi te izabrani novi Za predsjednika IO izabran je Željko Klarić , dopredsjednika Goran Agatić ,tajnika Mark Polimac , blagajnika Ilija Bungić te članovi ŽelKo Šugić , Tomislav Krstanac I jakov Žilić , Boro Lipovac I Jure Mandir , Za NO Miroslav Otopal za predsjednika te Alena I Hrvoja Bungića za članove, za predsjednika Stegovnog suda Željko Lopar te članove Marijana Krmopića I Matiju Čavlovića .

Na kraju skupštine dodijeljene zahvalnice svima koji su podržavali rad kluba te je uslijedio domjenak.

Više donosimo u našim današnjim informativnim emisijama na 105.5MHz

Više foto:https://www.facebook.com/profile.php?id=100063587799613

Odgovori