BOŽIĆNA PRIREDBA U OŠ OKUČANI

U sportskoj dvorani Osnovne škole Okučani učenici i djelatnici održali su danas 23.prosinca 2022.godine božićnu priredbu. Učenici su pokazali svoje glumačko, plesno i voditeljsko umijeće kroz bogat i raskošan program , kojim su nas uveli u pravo blagdansko raspoloženje.

Toplina u srcu, ljubav u očima, osmijesi na licima najbolje su dočarali kako smo se osjećali na božićnoj priredbi ove školske godine. Dani ususret najdražem nam blagdanu zbližili su nas još više. Svatko je dao svoj doprinos da uljepšamo ovo predblagdansko vrijeme, rekla je Ivana Mijatović ravnatelljica škole .

Razgovor s omiljenom nastavnicom glazbene kulture Brankicom Korać koja već dugi niz godina učenicima nesebično poklanja i veliki dio svog slobodnog vremena poslušajte u našim sutrašnjim informativnim emisijama.Kroz pjesmu i ples dječica sa svojim učiteljima i brojnim okupljenim roditeljima su poželjela čestit Božić te obilje radosti, ljubav i mira. Ravnateljica Ivana Mijatović svima je uz čestitku povodom nadolazećih blagdana poželjela da se dobro odmore tijekom zimskih praznika .

Djeca će u školske klupe ponovo sjesti 9.siječnja 2023.god

Više fotografija na poveznici:

više fotografija na poveznici: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063587799613

Odgovori